Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Чети, написано е в коментара ми
    Много добре чета и те питам пак, или не можеш да отговориш?
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Екотроник постъпи добре,че го игнорира. Защо продължаваш да се занимаш с този задух?

-----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
        Екотроник постъпи добре,че го игнорира. Защо продължаваш да се занимаш с този задух?

-----------
        Пай сеее ...
        Никакво игнориране, само гърч. Сега като чета какво пише и се чудя какъв ми е климатроник едно, дву или повече зонов

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Никакво игнориране, само гърч. Сега като чета какво пише и се чудя какъв ми е климатроник едно, дву или повече зонов
          5 - зонов с CAN шина

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            5 - зонов с CAN шина
            Аз зоните ги броя така: отпред имам пет кръгли духалки и една под предното стъкло. Отзад две кръгли духалки. Значи осем зони.

Comment

• Мани,го задуха не знае коя му е лява,коя ми дясна ртка

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Стана работата. Прокапа. Па и не мирише толкова зле сега. Ползвах на Sonax препарат.
                Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD 150ps+gt2256v hybrid

Comment

• Сега ако разкриеш цялата тайна ще е много добре,че и моята не капе,а като спра климатика и започва да мирише на застоял влажен въздух. Ако имаш и снимка,къде се намира дренажа, ще е перфектно.
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Много добре чета и те питам пак, или не можеш да отговориш?
                    Пост 3110.
                    Щом четеш, значи трябва да разбираш. Много ясно е написано и аз ясно съм се изразил кога е така.
                    Та значи за да не го разбираш или не познаваш колите (а ти пишеш, че знаеш), или IQ-то ти е върхово, или и двете

Comment

• добре, искам конкретен и бърз отговор, моята кола с колко зони е, филтъра е след турбината, това ли е критерия?
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:27.

Comment

• Днес си закупих жила за ръчната спирачка.
                        Има ли някаква особенност при монтажа? Как се натягат? Колата ми е 156 1.9/105hp
                        Регулирането на вдигнати колела ли се прави или прости докато започне да държи? Всякаква информация ще бъде полезна?

-----------
                        Пай сеее ...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          Пост 3110.
                          Щом четеш, значи трябва да разбираш. Много ясно е написано и аз ясно съм се изразил кога е така.
                          Та значи за да не го разбираш или не познаваш колите (а ти пишеш, че знаеш), или IQ-то ти е върхово, или и двете
                          Пост 3110 ?

Ти не си писал в него. Поне това да не беше объркал.

Всичко, което си написал е:

"Това е вярно само за двузоновите климатроници накратко" (пост 3116)

което и според мен не отговаря на истината а ти за пореден път подхвърляш партенки в технически дискусии.

Lordliness съвсем основателно те подкани да аргументираш твърдението си, но наместо това, ти започна за пореден път да се сулиш като мокра връв, типично в твой стил.

Оттам нататък нещата стават манджа с грозде пак и пак.

Накратко - ако претендираш за знания, то обоснови тезата си за връзката между местоположението на вентилатора (преди или след филтъра) и броя на зоните в системата.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Пост 3110 ?

Ти не си писал в него. Поне това да не беше объркал.

Всичко, което си написал е:

"Това е вярно само за двузоновите климатроници накратко" (пост 3116)

което и според мен не отговаря на истината а ти за пореден път подхвърляш партенки в технически дискусии.

Lordliness съвсем основателно те подкани да аргументираш твърдението си, но наместо това, ти започна за пореден път да се сулиш като мокра връв, типично в твой стил.

Оттам нататък нещата стават манджа с грозде пак и пак.

Накратко - ако претендираш за знания, то обоснови тезата си за връзката между местоположението на вентилатора (преди или след филтъра) и броя на зоните в системата.
                            Аз от цялата работа разбрах от Алекс, че ти имаш двузонов климатроник, обаче не знаеш. Аз също.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                              Днес си закупих жила за ръчната спирачка.
                              Има ли някаква особенност при монтажа? Как се натягат? Колата ми е 156 1.9/105hp
                              Регулирането на вдигнати колела ли се прави или прости докато започне да държи? Всякаква информация ще бъде полезна?

-----------
                              Пай сеее ...
                              Регулирането се прави общо за двете колела от врътката под лоста на ръчната. Би трябвало при коректно регулиране - на ръчна и потегляне на първа, задните колела да се влачат а с незадействана ръчна, да не задържат. Това е равностойно, като да усещаш ръчната да започва да държи на третия зъб.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ясно. Гледам ги,че жилата са буквално plug and play
                                Продадоха ми ги в различни пликове. За какво служи големия тампон на дясното жило? Фолиото е ясно да не се нагрява от генерацията.

-----------
                                Пай сеее ...

Comment

Working...
                                X